FGO.ro

Manual de utilizare, intrebari frecvente si link-uri utile

Pentru crearea unui cont de utilizator FGO trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

1. Acceseaza pagina www.fgo.ro si da click pe butonul "Creeaza cont" (butonul verde din partea de sus a paginii). Alternativ poti accesa direct www.fgo.ro/inregistrare/

2. Completeaza datele necesare crearii contului:

- adresa email - adresa de email cu care te vei autentifica de fiecare data cand vei accesa contul

- telefon - numarul de telefon necesar pentru securizarea contului (trebuie sa aiba forma: 07** *** ***)

- numele tau - numele care va fi afisat in cont

- parola - parola necesara pentru accesarea contului (iti recomandam sa aiba minim 8 caractere dintre care: cel putin o litera mare, o litera mica, un caracter special si o cifra)

3. Dupa ce parcurgi "Termenii si conditiile", respectiv "Politica de confidentialitate" bifeaza ca esti de acord cu acestea.

Important! Nu iti poti crea un cont de utilizator decat daca esti de acord cu "Termenii si conditiile" si cu "Politica de confidentialitate" 

4. Completeaza datele organizatiei tale:

- selecteaza codul tarii (ex: RO), daca este platitor TVA

- completeaza CUI, fara atributul de TVA (ex: 12345678)

Daca datele organizatiei sunt disponibile la Ministerul Finantelor, acestea vor fi completate automat de catre aplicatia FGO. In caz contrar (ex: pentru firmele nou infiintate), va trebui sa completezi tu: Numar registrul comertului, tara, judet, localitate si adresa.

In situatia in care organizatia respectiva este asociata unui cont de utilizator existent, vei primi urmatorul mesaj: "CUI-ul ************* este inregistrat! Ia legatura cu administratorul firmei pentru a-i cere acces (adresaemail@........com). Este firma ta si nu recunosti contul de mai sus? Scrie-ne pe suport@fgo.ro."

5. Dupa ce vei da click pe butonul "Creeaza cont acum" vei fi redirectionat catre o pagina in care vei regasi mesajul "Contul tau a fost creat! Ti-am trimis un email pentru validarea contului pe adresa adresaemail@........com Intra pe emailul primit si valideaza contul." In cateva minute vei primi un un email cu subiectul "Confirmare cont FGO" 

6. Identifica in email-ul primit link-ul prin actionarea caruia activezi contul, da click pe el si Gata! ai cont FGO. Autentifica-te si foloseste FGO. Spor!