FGO.ro

Hai să ne cunoaștem

Singura modalitate de a crea zilnic lucruri importante este să ai alături oameni buni care să se bucure cu adevărat de munca pe care o depun, iar noi, la FGO, asta suntem: un grup de oameni cu adevărat implicați în munca lor, care pun suflet în tot ce fac.

Cu o expertiză diversă și un angajament comun față de excelență, lucrăm neobosit pentru a ne asigura că platforma noastră răspunde nevoilor în evoluție ale utilizatorilor noștri și pentru a împuternici antreprenorii cu soluții financiare inovatoare.

Founder FGO, Data Architect

Valeriu

Îmi place interacțiunea cu oamenii, îmi place să stau printre ei, să ascult, să pun întrebări și la rândul meu să vorbesc. Această energie a contribuit la formarea ideii de produs

Mi-am ascultat prietenii anteprenori, am urmărit nevoile pieței, am pus 1000+ întrebări și am contribuit la maturizarea unei platforme care să rezolve problemele IMM-urilor.

Și acum interactionez cu clienții prin intermediul departamentului de asistență. Da, se poate spune despre mine că sunt managerul care face suport și translația cerințelor pieței în funcționalitățile dezvoltate cu echipa tehnică, iar eu vă voi spune că este calea cea mai sigură către performanță.

Founder FGO, Digital Solutions Architect

Andrei

Recunoașteți omul ăla care atunci când fiul lui primește o jucărie, o va dezasambla primul? Ei bine, acela sunt :).

Dezasamblez, reasamblez și nu mă las până nu îmi iese bine. Îmi place să gândesc în perspectivă, să-mi imaginez produsul final, dar și mai mult să construiesc fiecare părticică din el.

Așa că în unele zile mă ocup de arhitectura soluției, în altele îmi mut biroul lângă programatori și implementăm, testăm, reparăm și testăm din nou.

Software development coordinator

Andi

Se spune că o echipă nu este completă dacă din ea nu face parte și un om care ”tace și face”. Așadar, eu sunt partea mai tăcută a echipei, căruia îi place să rezolve probleme și să găsească soluții atunci când nu ”se pupă codul”.

Sunt pasionat de tehnologie și consider că am un talent în orchestrarea proiectelor complexe, așa că sunt aici pentru a mă asigura că procesul nostru de dezvoltare funcționează fără probleme și eficient.

Echipa ❤️

De la momentul lansării în 2017, FGO a cunoscut o creștere constantă și a format o echipă de oameni valoroși, cu care ne mândrim și pe care ne bucurăm să îi avem alături. Dacă citiți aceste rânduri, dragi colegi, să știți că fiecare linie de cod și fiecare tichet de asistență rezolvat, reprezintă o dovadă de pasiune și determinare. Cu fiecare zi alimentată de dorința noastră de a depăși așteptările și de un strop de cofeină (și ce cafea bună avem! 🙂), împreună facem o diferență!

18 ani

experiență de
business

(am început în 2006)