FGO.ro

Hai să ne cunoaștem

Singura modalitate de a crea zilnic lucruri importante este să ai alături oameni buni care să se bucure cu adevărat de munca pe care o depun, iar noi, la FGO, asta suntem: un grup de oameni cu adevărat implicați în munca lor, care pun suflet în toate proiectele realizate. Credem cu tărie că talentul merge dincolo de un ochi bine format pentru design sau o minte sclipitoare pentru cod, de aceea respirăm, suntem entuziasmați și ne mândrim cu ceea ce facem.

echipa fgo

12

experienţă business de 12 ani (am început în 2006)

ISO

ISO 9001 - Sistemul de Management al Calităţii

OHSAS

OHSAS 18001 - Managementul Sanatăţii și Securităţii Ocupaţionale

ISO

ISO 27001 - Managementul Securităţii Informaţionale

MS

partener Microsoft Silver

MS

Certificări Microsoft: Silver Independent Software Vendor (ISV), Silver Web Development, Silver Business Intelligence

Andrei

Founder FGO

Recunoașteți omul ăla care atunci când fiul lui primește o jucărie, o va dezasambla primul? Ei bine, acela sunt :). Dezasamblez, reasamblez și nu mă las până nu îmi iese bine. Îmi place să gândesc în perspectivă, să-mi imaginez produsul final, dar și mai mult să construiesc fiecare părticică din el. Așa că în unele zile mă ocup de arhitectura soluției, în altele îmi mut biroul lângă programatori și implementăm, testăm, reparăm și testăm din nou.

Valeriu

Founder FGO

Sunt un om care iubește oamenii, căruia îi place să stea printre ei și să pună multe întrebări. Iar asta m-a ajutat încă din momentul în care s-a format ideea de FGO. Mi-am ascultat prietenii anteprenori, am urmărit nevoile pieței, am pus 1000+ întrebări și am contribuit la formarea unui produs care să rezolve cu adevărat probleme. Iar acum petrec ore în șir la telefon cu oamenii care folosesc FGO. Da, se poate spune despre mine că sunt managerul care face suport, iar eu vă voi spune că este calea cea mai sigură către performanță.

Lăcrămioara

Content Specialist

Mie îmi place să mă joc cu cuvintele, să le iau din soluție, să le pun în context și să le transform în texte care să răspundă la o întrebare, să rezolve o problemă, să motiveze sau să te facă să înțelegi că nu ești singur în această complexitate a businessului românesc. Ne găsim așadar pe blogul FGO și pe Facebook.

Andreea

Graphic Designer

Pe mine mă vei regăsi în forme, culori și interfeţe (prietenoase, sper eu) pentru aplicaţiile mobile și web. Creativitatea și atenţia pentru detalii mă definesc, încerc mereu să creez ceva nou și să găsesc soluţii care să facă totul mai simplu pentru tine. Mergând mai departe de imagini și culori, cred în FGO pentru că este un proiect care într-adevăr ajută, simplifică procese complicate și depășește limitele unui produs ”doar bine împachetat”.

Andi

Software development coordinator

Se spune că o echipă nu este completă dacă din ea nu face parte și un om care ”tace și face”. Așadar, eu sunt partea mai tăcută a echipei, căruia îi place să rezolve probleme și să găsească soluții atunci când nu ”se pupă codul”.

Echipa WEB

Andreea, Tiberiu & Alina

Software Developers

Suntem cei trei (nu muschetari) cărora (de cele mai multe ori) vrei să le mulțumești pentru cât de repede poți emite o factură, pentru cât de ușor îți înregistrezi pontajul sau (doar uneori, sperăm) pe care vrei să îi cerți că le-a scăpat o (mică și nevinovată) eroare în cod.

Echipa Mobile

Cristi & Marius

Mobile Apps Developers

Noi avem grijă de mobilitatea firmei tale. Suntem la curent cu cele mai noi tehnologii pe care încercăm să ți le aducem mai aproape prin aplicațiile mobile pe care le dezvoltăm.

Echipa suport

Corina, Razvan & team

Asistenta clienti

Indiferent ca ai o situatie care necesita rezolvare rapida sau vrei doar sa afli mai multe informatii despre FGO, noi suntem mereu pregatiti sa te ajutam. Ne gasesti la telefon, pe email sau pe Facebook messenger.